Zoek jouw domeinnaam

WHOIS OPZOEKEN

loading
Vul hier je gewenste domeinnaam in
Please verify that you are not a robot.

Meest gestelde FAQs

ALGEMENE VRAGEN

Indien je de bestelling met iDeal betaalt dan zal het bestelproces direct in werking treden. Afhankelijk van het gekozen product zal het meestal dezelfde werkdag opgeleverd worden.

Dit kan op onze website zelf. Rechtsbovenin zie je de link “Inloggen”. Mocht die onverhoopt niet werken kan je ook altijd naar www.mideos.net/portal gaan

Ja dat kan je helemaal zelf regelen in je account in de portal. Kies het tabblad waarvan je de gegevens wilt wijzigen, en pas aan wat aangepast moet worden. Vergeet je niet op te slaan?

In het klantportaal ga je naar het product wat je wilt opzeggen. Aan de rechterzijde zie je dan de link “Dienst opzeggen”. Volg de stappen die getoont worden, en bevestig je opzegging. Per einde looptijd zal de dienst opgezegd en verwijderd worden. En uiteraard niet opnieuw gefactureerd worden.

Dat is zeker mogelijk. Door in te loggen in het klantportaal kan je bij het menuitem “Account” 2 staps verificatie instellen. Hiermee is je account beter beveiligd tegen onbedoeld inloggen door anderen.

Je kan betalen bij ons met iDeal, PayPal en bankoverschrijving. Afhankelijk van de gekozen betaalmethode zullen de transactiekosten en oplevertijd zichtbaar worden in het betaalscherm.

Geen probleem, wij helpen je weer toegang te krijgen. Op de inlogpagina zie je onder het inlogformulier de link “Wachtwoord vergeten” staan. Voer de gevraagde gegevens in en we sturen je een email om opnieuw in te kunnen loggen.

In de meeste gevallen is dit niet mogelijk. Door het geautomatiseerd bestelproces zal alles direct geregistreerd worden. Een domeinregistratie kan bijvoorbeeld niet meer tegen gehouden worden als het registratieproces gestart is.

De standaard looptijd van diensten die je afneemt bij MIDEOS is 1 jaar, en zullen steed met een jaar verlengd worden. In het dienstenoverzicht in het klantportaal zie je ook een overzicht van je diensten met bijbehorende loopjaren.

Bij MIDEOS is ons motto “Gewoon Alles Online”. Daarom kan je alles bij ons ook online regelen en verwerken. Hierdoor kan je ons ook niet bellen, waar wij de kosten ook mee laag houden.

Heb je een vraag?

WIJ HELPEN JE

    Gewoon overal online

    Is ons motto en vinden wij ook heel belangrijk. En dat met goede service en prijs.

    Beveiliging en privacy

    Wij nemen beveilig en privacy heel serieus en leven volgens de GDPR regels